Yieryi Online PH & Slanosti Zaslon 2 v 1 Tester za Akvarij Bazen, Spa morsko vodo Vrtnarsko Kakovosti Vode

Yieryi Online PH & Slanosti Zaslon 2 v 1 Tester za Akvarij Bazen, Spa morsko vodo Vrtnarsko Kakovosti Vode

Yieryi Online PH & Slanosti Zaslon 2 v 1 Tester za Akvarij Bazen, Spa morsko vodo Vrtnarsko Kakovosti Vode

€10.32

Opis izdelka

  • Z Osvetlitvijo Ali Ne: Da,
  • Številka Modela: SA-2587
  • Vrsta Prikaza: Digitalno
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: yieryi
  • Je Pametno Napravo: No
  • Območje pH: 0-14 let PH
  • 2 v 1 funkcija: PH & Slanosti Monitor
  • Slanost obseg: 0-199.9 ppt,

yieryi 2 v 1 Online PH & Slanosti Monitor

1.SA-2587 zaslon je idealen za morsko vodo, vrtnarske in hydroponics aplikacij, kjer je pH in Slanosti ravni potrebujejo. 2.če želite biti stalno spremljati za optimalno rast rastlin. 3.S stalno spremljanje in prikaz pH in Slanosti vrednosti rešitev na enostaven za branje v eni LCD-je.Je kompakten in enostaven za namestitev in uporabo. 4.To jih naredi idealne za vse stalno spremljanje aplikacije.

Specifikacije:

Izmerite Obseg PH 0.00 ~ 14.00 pH Slanosti Ločljivost PH pH 0.01 Slanost za 0,1 ppt, Natančnost PH VREDNOSTI ZA 0,1 PH Slanost 2%F. S Delovna Temperatura 0 50 Temperatura Osvetlitve 0 50 Napajanje DC6V Dimenzija 88mm 55mm 22 mm Teža 135 g

Enostaven za uporabo in namestitev

1. Priključite pH elektroda za meter.Odstranite zaščitni pokrov. 2. Napajalni adapter za meter in na omrežno napetost;ali pritisnite gumb(ki je na dnu meter), da odprete self-zaklepanje stikalo. 3. Obrnite meter na s tipko "ON/OFF" tipko. 4. Potopite elektrode v rešitev, da je treba preskusiti.Mešamo nežno in počakajte, da se branje za stabilizacijo. 5. Po uporabi izključite merilnik.Sperite elektrod z vodo, da se zmanjša onesnaženost.Namestite zaščitni pokrov.OPOMBA: 1.Ko vklopite meter, nazaj-osvetljen LCD zaslon je svetel, se bo hraniti približno eno minuto, nato se samodejno gašenje počasi.če potrebujete nazaj-osvetljen LCD svetlobe, prosim, pritisnite 'SVETLOBE' tipko. 2.Prosimo, uporabite ta zaslon stran od elektronske predstikalne naprave.

Visoko Poly Ogljikovih Sonda

Sonda lahko nadomesti

Pakiranje Seznam

1*2 v 1, PH & Slanosti Monitor 1*Adapter 1*Vrečko Za Montažo Pribor 1*Blister pladenj

Pogosta VPRAŠANJA

1.Kako narediti Slanosti Kalibriranje?

1)Potopite elektrod v destilirano vodo in jo vključite približno pet miniuts. 2)Potopite elektrod v kalibracijske raztopine(35ppt na 25 ),nežno pretresite ga in počakajte, da za stabilno zaslonu.Urejajo brivnik z izvijačem pod pogojem, dokler se ne prikaže "35" na rezervo rešitev temperaturi 25 C. 3)Sperite elektrod z destilirano vodo in posuši z filtrirni papir.

2.Kaj je Garancijski?

Ti instrumenti so v garanciji iz vseh napak v materialu in v predelovalnih dejavnostih za obdobje enega leta od datuma nakup.Če v tem obdobju, popravilo ali zamenjavo delov, ki je potrebna, če škoda ni posledica malomarnosti ali napačno uporabo za uporabnika, se, prosimo, vrnite deli bodisi prodajalca ali naših prostorih, in popravila bo treba opraviti brezplačno.

Zgodba Blagovne Znamke

YIERYI blagovna znamka je bila registrirana leta 2016. Glavni proizvodi so refraktometri, PH metrov, tds, es peresa, tal metrov, kuhinja lestvice, in nakit lestvice.Da bi zagotovili točnost podatkov, smo se odrekli poceni čip, izbranih visoko natančnost Tajvan, uvožene in Južna Koreja, uvoženih žetonov, oblikovanje izbral prenosni pero-tipa, svetlo, lepo, in enostaven za prevoz.Vsi izdelki bodo preizkusili, umerjeno in jih uporabljajo sami zagotoviti, da kakovost usposobljena in nato napredoval.Želimo, da naj to zdravo blagovne znamke vnesite vsako družino in vsak košček sveta, in prenesti na sanje "svet ljubezni, Kitajska narejen"!

Oznake: aquarium fish tank, merilnik slanosti az, nano akvarij, akvarijske ribe, žive, bazen swim, ph, industrijska ph krmilnik, hrana ph meter, multimet, ph tester

Mnenja in ocene

Ocena