Tapis De Souris avec Repose Poignet en Gel, Confort avec Repose-Poignet Ergonomique

Tapis De Souris avec Repose Poignet en Gel, Confort avec Repose-Poignet Ergonomique

Tapis De Souris avec Repose Poignet en Gel, Confort avec Repose-Poignet Ergonomique

€10.46

Opis izdelka

  • Paket: Da,
  • Slog: z Zapestje Ostalo
  • Številka Modela: A1254
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: FIRSTSELLER
  • Material: Gume

Mouse pad: 250 * 230 * 25 mm

Material: guma spodaj

Udobno uporabo: zapestje ostalo design je enostaven za uporabo, zmanjšanje stik tlaka med namizju in zapestje in vodenje zapestju, rokah in ramenih na naravni kota.Zmanjšanje zapestje ter komolec bolečine in ramenski utrujenosti med miško operacijo.

Ergonomska oblika: okrogla, design, miško gibanja obseg se poveča, kazalec lahko premaknete na vsakem vogalu zaslona s premikanjem miške malo, ni korak razlika.Miška ploščica z nizko preobratu seznam ostalo je široko miško območje delovanja, in ga lahko upravljajo tudi s počasno kazalec.Simetrično obliko zagotavlja udoben občutek za desničarje in levičarje ljudi.

Non-slip obravnavo: non-slip zdravljenje na hrbtni strani popolnoma prilega v namizje, preprečevanje premika in gibanje, ter doseganje stabilne miško delovanje.Okrepljeno rob preprečuje deformacije in poškodbe, je zelo malo odpornost, in ima značilnosti počasi potaplja in počasi vrniti.

Visoko-kakovostni materiali: gladko in nelepljivo površino, odlično zračno propustno vlakno in vlage absorpcije, gladko in udobno počutili.Visoko-kakovostnih materialov, zmanjšanje zdrsa med uporabo, ki omogočajo tiho delovanje brez zdrsa.

Oznake: gooseneck pot, pes mousepad, repose pied, primeru hanman, maska za alcatel 1s, ovratnik spray, električni naslonu za stopala, vrč vina, stopala moto, hold

Mnenja in ocene

Ocena