1000PCS WS2811 2811 IC 3led 5050 RGB LED, Pixel Digitalni Modul Niz Lahka Nepremočljiva DC12V Vbrizgavanje led moduli

1000PCS WS2811 2811 IC 3led 5050 RGB LED, Pixel Digitalni Modul Niz Lahka Nepremočljiva DC12V Vbrizgavanje led moduli

1000PCS WS2811 2811 IC 3led 5050 RGB LED, Pixel Digitalni Modul Niz Lahka Nepremočljiva DC12V Vbrizgavanje led moduli

€402.07

Opis izdelka

  • Zaščita: 5050 smd led modul belo vodotesno
  • Širina: 15mm
  • Postavka Vrsta: LED Moduli
  • Moč: High Power led modul
  • Dolžina: 75mm
  • Višina: 5 mm
  • povezovanje: modul led 12v
  • barve: 5050 RGB
  • LED Čip: Epistar
  • Certificiranje: ROHS
  • Vir Svetlobe: smd led modul
  • SMD Tip: led 5050 modul
  • Značilnosti: super za diy projekt
  • Uporaba: led prijavite razsvetljavo
  • Blagovna Znamka: ledbluebell
  • Napetost: 12V
  • Številka Modela: BL-5050-3RGB

1000 KOS WS2811 2811 IC 3led 5050 RGB LED, Pixel Digitalni Modul Niz Lahka Nepremočljiva DC12V Vbrizgavanje ABS Materiala

Specifikacije: IC Model:WS2811 Super svetla 5050 SMD vrh LED, visoko intenzivnostjo in zanesljivost. 3 led/kos Dolga življenjska doba znaša 50.000+ ur, Nizka poraba energije, Popolnoma gladko in tudi svetloba širi, reševanje neenakomeren svetlobna problem Ultra-bright, ampak teče na nizke temperature, Visoka svetilnost, nizka poraba, dolga življenjska, preprosta vgradnja, proizvodnja zelo prilagodljiv, Enostaven za prevoz, dekorativni učinek je briljanten, varčevanja z energijo, varstva okolja.Uporaba: Notranje opreme, kot dekoracijo za dom, hotel, KTV, bar, disko, klub itd.Arhitekturno projektiranje, kot Dekorativna razsvetljava stavb, edge razsvetljava dekoracija itd.Oglas projekta, kot na Prostem, osvetljeni znaki, reklamni dekoracijo itd.Prikaz design, kot dekoracijo pijače kabinet, čevelj, kabinet, nakit števec itd.Podvodna razsvetljava inženiring, kot dekoracija rezervoar rib , akvarij, vodnjak itd.

Package seznam:

1000pcs SMD5050 RGB LED Modul

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila. 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.Bomo ladja s priporočeno letalska pošta, DHL,UPS, FEDEX, ali EMS.Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način za dostavo.Shrani na ladijski promet, in safter po povzetju.Elementov, bo ladja v roku 2 delovnih dni na plačilo prejeli.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.Čas dostave: Z letalom: 1-2 tedna za AZIJA, Zahodna EURO, in Severni Ameriki. 2-3 tedne v Južni Ameriki, Srednji Vzhod, Vzhodno EVRA in v Afriki.Po EMS: 5-7 businessdays, ki Jih UPS, DHL, FEDEX: 3-5 businessdays Mednarodnih Kupec prosimo, upoštevajte: 1 Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Ti stroški niso vključeni v postavko ceno in shippingcost. 2 Prosimo, Preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/ nakupu. 1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 15 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Vrača ladjar stroškov, bo vaše stroške.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dspm.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.dspm.si.Zaradi velikega obsega v povratne informacije, je naš sistem je zasnovan tako, da pustite pozitivne povratne informacije za vas, ko smo dobili pozitivne povratne informacije.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave nam pišite pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Pomagali vam bomo rešiti problem.Smo appreceate svoje pozitivne povratne informacije.

Oznake: Ray wu, ws2811 žice led niz, led ws2811 5m, niz ws2811, led trak ws2812b, ip68 led modul, led, pixel, led, pixel razsvetljavo, ws2811, ws2811 led-ic

Mnenja in ocene

Ocena