Prenosni Nastavljiv Folding Taborjenje Tabela 4 ft Ultralahkih Kampiranje Zložljivo Mizo za Kampiranje Zložljivo Mizo Čaj Za RV BBQ Piknik

Prenosni Nastavljiv Folding Taborjenje Tabela 4 ft Ultralahkih Kampiranje Zložljivo Mizo za Kampiranje Zložljivo Mizo Čaj Za RV BBQ Piknik

Prenosni Nastavljiv Folding Taborjenje Tabela 4 ft Ultralahkih Kampiranje Zložljivo Mizo za Kampiranje Zložljivo Mizo Čaj Za RV BBQ Piknik

€17.40

Opis izdelka

  • Vrsta: Žep, Multi Orodja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Velikost: M

Bullet Točk:

1、Trajne & Stabilna: Nastavljiva, zložljiva kamp miza je izdelana iz aluminija zlitine okvir za težka in trajne tabelo, ki je tudi lahek.MDF namizni površina je neprepustna za hitro in enostavno čiščenje.

2、Nastavljiva Višina: To 4 ft zložljiva miza se lahko prilagodi za udobno višina bodisi 10palčni ali 24 palca površine ukrepi L27 x W20inch in zagotavlja veliko prostora izkoristiti, pregibi za potovanje prijazno 20 x 14 x 2,5 palca.

3、Lahka in Kompaktna: prenosni tabela tehta le 6.4 kg in podpira nosilnostjo do 60 kg; srebrno - bele anodiziranega aluminija tube noge in non-slip gumo noge pomaga, da se tabela v mesto, v vsakem primeru.

4、Enostaven za Nastavljanje: Namestitev težkih zložljiva kamp miza enostavno v nekaj sekundah.Krat proč hitro s strani zaklepanje in vzamete s seboj na poti z nosite ročaj.

5、Za Vsako Priložnost: Uporabite prenosna zložljiva miza kot piknik mizo, žar strani mize za RV, BBQ, ki služijo mizo za jedilnico, mala teras tabele za odrasle in otroke, metal kamp miza za na plažo, ribolov, itd.

Opis:

Ta zložljiva miza se lahko uporablja kot piknik mizo, igro tabeli, zunanji jedilno mizo, otrok/dijakov / študentov tabelo.Kot nalašč za piknike, plaže, zabave, ribolov, kampiranje, prostem koncerte in še več.

To ima prednosti malo prostora poklic, enega predmeta z večfunkcijsko, preprosta konstrukcija, lahka teža, lep videz.To je vredno lastnice!

Značilnosti:

- Inovativni prenosni design: Ko ni v uporabi, ga je mogoče zložiti kot polje, lahko ga shranite nazaj v kavč (ali druge majhne interspaces) in se za vaš kampiranje na prostem.

- Premium material: Ta kamp miza je izdelana iz kompozitnih melamin odbora in nadgradnje aluminijaste zlitine, ki je madež odporni, težka in lahka, čvrsta in vzdržljiva za uporabo.

- Nastavljiva višina: S posebnimi noge design vam omogoča, da izberete različne višine (25 ali 60 cm), da bi zadovoljili vaše potrebe na različnih priložnostih.

- Ergonomsko izvedbo ročaj: trmast ročaj s posebnimi namerno ohranja udobno v rokah.

- Enostaven za uporabo:Ni potrebe, da se zbrati, samo odprite jo, priročen za uporabo.

- Široka uporaba: Lahko se uporablja kot piknik mizo, igro tabeli, zunanji jedilno mizo, a fant/študenta, mizo in več.

Specifikacija:

Ime: Kamping Zložljiva Miza

Razširjena velikost: dolžina: približno 70 cm/27.56 v, širina približno 50 cm/19.69 v višini približno 60 cm/23.62 v

Zložljivi velikost: o 52*36*6.5 cm/20.47*14.17*2.56 v

Pakiranje velikost: približno 52*7.5*38 CM/20.47*2.95*14.96 v

Neto teža: približno 2,7 kg

Pakiranje teža: približno 3,1 kg

Seznam Vsebine:

1*Kampiranje Zložljiva Miza

Oznake: lesen namizni žar, weber zložljivi žar tabela, 100w led smd, prenosni toaletni papir, rv, prenosni wc tabor, zunanja zložljiva miza tabor, piknik, vrata miza za kampiranje, noge tabela rv

Mnenja in ocene

Ocena