PODATKI ŽAB Polno Kritje Zaščitna Nalepka Za Nintendo Stikalo Lite Krmilnik Zajema Nalepko Kože Nalepke Za NS Lite

PODATKI ŽAB Polno Kritje Zaščitna Nalepka Za Nintendo Stikalo Lite Krmilnik Zajema Nalepko Kože Nalepke Za NS Lite

PODATKI ŽAB Polno Kritje Zaščitna Nalepka Za Nintendo Stikalo Lite Krmilnik Zajema Nalepko Kože Nalepke Za NS Lite

€6.51

Opis izdelka

  • Funkcija 1: Krmilnik nalepke nalepke kože
  • Vrsta: Eleganten & fashional design
  • Funkcija: Protector za nintendo stikalo Lite
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO
  • Tip 1: Zaščitna Nalepka
  • Številka Modela: za Nintendo Stikalo Lite
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • S USB: No
  • Funkcija 12: NS Lite Kože Nalepka
  • Z Bluetooth: No
  • Blagovna Znamka: PODATKI ŽABA
  • vzorec: Risanka
  • Dropshipping: Dobrodošli
  • Uporaba: za Nintendo Stikalo Lite Konzole
  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo

Premium Kaljeno Steklo Screen Protector Za Nintendo Stikalo

Z uvožene materiale, steklo je visoko monotonost in dobro prepustnost svetlobe!9H visoko trdoto lahko učinkovito upreti nič, povzročeno z ostrim predmetom na površino zaslona trenja!Dajte vi bolje počutili kot originalni zaslon!Dolgo časa uporabe, oči ne zlahka utrujenost, boljšo zaščito vida.

Brezžični Retro Družino Video Krmilnik Za Igre

Je izboljšana verzija modela naredi dve blazinice videti bolj jedrnato in velikodušni, kar retro občutek.Če želite igrati klasične igre s vaš dobri prijatelji ali družina, prosimo, izberite jo!To lahko izpolnjujejo vaše zahteve!

Nintendo Stikalo Lite Kože Nalepka

1.Industriji Vodilni Žive Barve Vinyl Tiskanje Tehnologija 2.Je Odporen Proti Praskam.Zgrajena Do Zadnjega Everday Nintendo Stikalo Lite Uporabo 3.3 M Samolepilna Podloga - Enostavno, Enostavno Off & Ostanek-Brezplačno 4.Izbira veliko darilo za prijatelje

Kako to storiti:

korak 1:Umijte si roke in očistite vaš krmilnik 2. korak:Odstranite gumb deli iz kože.(Lahko z nohtom ali kaj drugega namesto) korak 3:Lepljenje na vaš krmilnik gumb in vašo konzolo bodite previdni.In nato uporabite sušilnik za lase, da rahlo segrevanja In uporabo trdi kartico na squeeze ga .Počakajte aout 3 ure preden jo uporabite, mora biti boljši.Lahko ponovite operacijo manyl krat,Če je viskoznost zmanjša, uporabite sušilnik za lase, da se zmehča, Jo lahko obnovite.

Več možnosti slog

Pakiranje seznam

1 * Kožo Nalepko, Nastavite

Dobra Kakovost in Dobre Storitve

Dragi prijatelji!Najlepša hvala za obisk naše trgovine.Zaradi trenutne zamude v globalni ekspres, jih ne dostavi v zahtevanem času.Trenutni čas dostave je o 35-90 dni.Da ne zamuja z dostavo vaše pošiljke za dolgo časa, priporočamo, da izberete www.dspm.si Standardna Dostava.Večina držav lahko poda v 7-25 dni!V prihajajoči 10. obletnica 328 www.dspm.si, mnogi trgovci bo nakopičila veliko, in fizične skladišče, ki je understaffed in ne more biti dostavljena običajno.PODATKI, ŽABA, da bi vam omogočajo, da prejmemo vaše parcele hitreje, vam priporočamo, da se odločite www.dspm.si Standardna Dostava! !!Hitro nadomestila bodo imeli če platformo je obljubil dostava rok! !!Izberite www.dspm.si Standardna Dostava, boste lahko uživali prednosti: Samo naši izdelki nosijo brez Vrnitve logotip, in naslednjih osmih držav lahko uživate brezplačno nadomestila brez razloga.

Prenosni Trdi Zaščitna Shranjevanje Primera Za Nintendo Stikalo

Majhne velikosti in velik prostor so namenjeni za namestitev krmilnikov in drugi pribor.To se lahko upre poškoduje stikalo krmilnika zaradi zunanje sile.Najbolj pomembna stvar je, da je shockproof in vodotesnosti!

PODATKI ŽABA Brezžični Video Krmilnik za Igre

PODATKI ŽABA 2.4 G brezžični video krmilnik za igre sprejme HDMI izhod modela, ki lahko zagotovi kupci z boljšo visoke ločljivosti slike, tako da boste lahko našli srečo v igri, in ne bo vplivalo na vaš srečen razpoloženje.

Oznake: primeru nitendo stikalo, nintendo stikalo sticket, kožo stikalo, baterija e58, nintendo stikalo controlers, nintendo stikalo lite decal, NINTENDO STIKALO, datum žaba, nintendo stikalo kože, žaba klobuk

Mnenja in ocene

Ocena