Najcenejši Resnično GF2 detektor kovin, podzemni detektor kovin, zaznavanje globine 3,5 metrov ,veleprodajno ceno

Najcenejši Resnično GF2 detektor kovin, podzemni detektor kovin, zaznavanje globine 3,5 metrov ,veleprodajno ceno

Najcenejši Resnično GF2 detektor kovin, podzemni detektor kovin, zaznavanje globine 3,5 metrov ,veleprodajno ceno

€239.49

Opis izdelka

  • Navedba Načina:
  • Frekvenca:
  • Teža:
  • Barve:
  • Številka Modela: gf2
  • Baterija :
  • Občutljivost :
  • ustrezno :
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Z LCD Zaslonu, Ali Ne: Da,
  • DIY Dobave: Kovinarstvo
  • Velja za :
  • Tuljavo:
  • Vrsta Napajanja: Na Baterijski Pogon
  • Trenutno:
  • Blagovna Znamka: Tekpoint

Profesionalni Detektor Kovin "Zlato Finder 2" Z 2coils

11"Black tuljavo in 15" Beli kolobar

Profesionalni Detektor Kovin "Zlato Finder 2 "

- 3.8-Palčni LCD Zaslon, Občutljivost Prilagoditev, 40h Baterije, Vtičnica za Slušalke

Ključne Funkcije...

Kopljemo za Zlato, Srebro, Baker, Železo in več s tem zelo občutljiva plemenitih kovin detektor

3.8-Palčni LCD-zaslon,Enostaven za uporabo.

Uživajte do 40 ur neprekinjenega zaklad lov zaradi velikega baterije

Delno nepremočljiva, boste lahko kopljemo za izgubljene in skriti zaklad v plitvo višje gori se rojevajo potoki, riverbeds, in obala

Profesionalni Detektor Kovin "Zlato Finder 2"

Glavo ven v neznano in se vključijo na svoje treasure hunt s tem najsodobnejše detektor kovin.Da bi lahko zazna in poiščite številne kovine, ta nepremočljiva detektor kovin vam bo pomagal na vašem prizadevanju, da bi našli skrite zaklade, ki lahko izgubi že stoletja.Ali ste kopati starodavnih artefaktov, vojne relikvije iz Druge Svetovne Vojne, ali za nedavne izgubljenih zakladov, kot so zlate prstane in ogrlice – s tem profesionalni detektor kovin na razpolago svoje možnosti so neomejene.

Prihajajo z 3.8-Palčni LCD-zaslon, ta plemenitih kovin detektor vam ponuja vse informacije, potrebne za sprejemanje največ iz vaših prihodnjih zaklad lov na obeh dan in noč.Enostavna za upravljanje vmesnik vam omogoča, da preprosto izberete kovina tip ste kopati in poleg tega vam omogoča prilagodite njeno občutljivost, ki zagotavljajo, da boste vedno našli to, kar iščete.

Poleg tega, svoj zaslon tudi vas obvesti o vaši trenutni nivo baterije, ki zagotavljajo, da boste nikoli ne zmanjka sok, medtem ko v sredini kopati.S svojo epsko in za baterije, vendar to ni vprašanje, ki skrbi v prvi vrsti kot to veličastno detektor kovin omogoča, da lovu za zlato, srebro, baker, in več za 40 ur neprekinjeno.

Tehta le 1,6 kg in, ki prihajajo z udobno oblazinjenje oprijem in komolec ostalo, to je enostavno, da se nosijo skupaj in delujejo ta detektor kovin za številne ure v vrsti.Ali ste ven na kratek izlet v bližnji travnik ali se ukvarjajo na teden dolgo zaklad lov potovanje daleč ven v puščavo, stran od družbe, ta detektor kovin se je za udobno pomaga na svoje iskanje naslednje dragocen predmet.Ta veličasten pralni poleg tega podpira vtičnica za slušalke in prihaja z lastno 1/4-Palčni stereo slušalke, ki vam omogoča popolnoma osredotoči na obravnavo vašega detektor kovin, ne da bi javil zunaj hrup.Svoj glas glasnosti lahko enostavno prilagodi skozi svoj LCD zaslona zagotavlja, da so, ne glede na okolje, boste vedno mogli slišati, ko je naprava našla potencialni zaklad pod.

Featuring delno nepremočljiva design, ta veličastni zaklad lov orodje se ne uporablja le na površini, ampak tudi za iskanje izgubil kovancev, obroči, in drugih artefaktov v plitvi potok, reka, in obale – omogoča, da najdejo plemenite kovine in predmete, ki so bili skriti stoletja pod gladino vode.

Z delovno temperaturo, ki segajo v med -20C do +50C, ta detektor kovin, ki je sposoben delovati popolnoma v vseh možnih okolje tam.Ali ste lov za zlatom v puščavi, izgubljeni artefakti v ledeni Sever, ali skrite kovancev in osti v združenem KRALJESTVU – to čudovito napravo, ki si sledijo kamorkoli greste.

Enostaven za uporabo in ki lahko odkrivanje vseh vrst kovinskih predmetov, ki se nahajajo meter pod zemljo, to underground metal detektor je odličen trik za pomoč začinjeno strokovnjakov in začetnike podobni, da stavke mati lode.

Splošno

3.8-Palčni LCD-Zaslon

Znak Za Polnjenje

Izberite Kovin: Da

Občutljivost Prilagoditev: Da

Vtičnica Za Slušalke: Da

Prilagajanje Glasnosti: Da

V 11 metrov nepremočljiva design

Tehnični Parametri Konfiguracija: Nastavljiv ročaj

Odkrivanje Disk: 11 Inch DD

Baterija: 4AA

Optično Branje Podpora: Bočni 7.1 Nm

Pravila delovanja: VLF Induktivna Bilance

Frekvenca delovanja: 13KHZ

Osnovna Občutljivost: 5x109 KOREN Hz Občutljivost

Histerezo Faktor: 70 Mikro Sekund

Tla Bilance Obseg: Iz železa sol

Tla Zatiranje: kombinacija drugega in tretjega reda metod

ID Skupine Zatiranje: Tretji red

Življenjska doba baterije: do 40 ur

Delovna Temperatura: -20 do +50 Stopinj Celzija

Vlažnost Razpon: 0 do 90%

Paket Je Vključeno:

1 x GF2 Kovinski Detecor

1 x Uporabniški Priročnik

1 x Polnilec

1 x Slušalke

1 x 2coils (11"palčni +15"palca)

O Carinskih Dajatev :

Kot običajno, bomo napisali nizki ceni na parceli, in razglasi, da je kot darilo, ampak vedite, da je še vedno mogoče nekateri carinske dajatve (ne zgodi se zelo pogosto, vendar ne obstajajo).To je izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, da ni davek, pristojbino.Če je naboj v carina, ki pristojbine je treba privoščiti, z vaše strani.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

Opomba :

Če izberete brezplačno dostavo možnost, vaš paket bo dostavijo neposredno začetni le enkrat ali ga bodo poslali na vaš lokalni pošti, potem boste morali vzeti vaš številko za sledenje in vaše osebne izkaznice za zbiranje predmetov.Vas bomo obvestili takoj, ko je vaša parcela so bila poslana.

Če se odločite express ladijskega prometa, prosimo, ne pozabite, da zapustijo svojo telefonsko številko, to je nujno potrebno za express dostava.

Padec ladijskega prometa, trgovina na debelo in meri so vse sprejemljivo, vas prosimo, da nas kontaktirate za več sodelovanja podrobnosti!

Oznake: kamera zazna, detektor laži, zlato detektor kopač, detektor kovin garrette, md3010 detektor kovin, detektor kovin, metal detektor za iskanje simplex, iskanje detektorji kovin, baseball retro, detektor zlato kovinsko

Mnenja in ocene

Ocena