S ROBOT Uradni original raspberry pi 3b+ primeru raspberry pi 3 pribor Črna Zaščitna Primeru RPI159

S ROBOT Uradni original raspberry pi 3b+ primeru raspberry pi 3 pribor Črna Zaščitna Primeru RPI159

S ROBOT Uradni original raspberry pi 3b+ primeru raspberry pi 3 pribor Črna Zaščitna Primeru RPI159

€3.67

Opis izdelka

  • Združljiv z: Raspberry Pi 3B+
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • barve: črna
  • Dodatek Za Vrsto: Primeri
  • Blagovna Znamka: S

Opis izdelka, da bi izpolnili vse variante sedanji obliki, na primer funkcije dveh sklopov LED odprtine na obeh straneh Priključek za Zaslon.Eleganten, high-end primeru za vaš Raspberry Pi.Popolnoma sestavljen, v tem primeru je tako trdno kot lahko.Featuring odstranljive pokrov za enostaven dostop do vseh povezav z dodatkom za napeljavo s pokrovom v mesto za čist videz.Dva fotoaparata možnosti vgradnje (v baze ali ki se skriva pod pokrovom), da je to odlična zadeva za uporabo s kamero.Ta malina primeru ni tankih, ali krhka, za razliko od drugih primerih, v tem primeru funkcije debelimi stenami design.To je dovolj močan in lahko vzdržijo se potegnil narazen in ponovno sestavljeni večkrat, če je potrebno.

Sprejemamo Depozitni .Lahko uporabite Visa in Alipay International,Paypal.

1. Dostava po celem svetu(Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

4. Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5. Če še niste prejeli pošiljko v ocenjeni dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

7. Čas dostave: Prosimo, kontaktirajte nas za več podrobnosti.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Izjem ni poštnine !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo znesek , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, Po tako kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.dspm.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Če je problem z izdelkom, vam bomo nosi vse stroške pošiljanja

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj, smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Če ste nezadovoljni z njim, prosim, prosim, da nas kontaktirate pred odhodom koli negativna in nevtralna povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in prepričajo.Najlepša hvala!

Oznake: raspberry pi gps skm, rpi 3b primeru, raspeberry pi 3b primeru, roseberry pi 3 zadevo, raspberry pi ac power adapter, raspberry pi 3 5 polje, raspberry pi računalnik polje, malina 3 primeru kodi, raspberry pi, rasberry pi 5

Mnenja in ocene

Ocena