Vino rdeča torba ženske PU blagovne znamke usnje luksuzni torbici 2018 moda za ženske ročne torbe s pokrovom zip zaprtje FENGTING FTB024

Vino rdeča torba ženske PU blagovne znamke usnje luksuzni torbici 2018 moda za ženske ročne torbe s pokrovom zip zaprtje FENGTING FTB024

Vino rdeča torba ženske PU blagovne znamke usnje luksuzni torbici 2018 moda za ženske ročne torbe s pokrovom zip zaprtje FENGTING FTB024

€31.22

Opis izdelka

  • Vrste vrečke: Ramenski & Crossbody Vrečke
  • Vzorec Tipa: Trdna
  • Trdoto: MEHKO
  • Glavni Material: PU
  • Številka Modela: FTB024
  • Notranjost: Mobilni Telefon Žep
  • Zunanjost: Silt Žep
  • Torbice Tip: Vrečke Ramo
  • Število Ročaji/Trakov: Enotni
  • Oblika: Zavesice
  • Slog: Moda
  • Obloge Materiala: Poliester
  • Zapiranje Tip: zadrgo
  • Blagovna Znamka: FENGTING
  • Spol: ŽENSKE
  • Dekoracijo: NOBEN
  • Postavka Vrsta: Torbice
  • Priložnosti: Vsestranski

Prikaže Naslov

Napišite svoje polno ime in hišne številke v vaš naslov za dostavo, ko bi zaradi nekaterih državah, na primer v Rusiji, uvedli novo pravilo zdaj, pošta ne bo odpreme pošiljke za vas, če vam ni napišite ime in priimek.ne moremo prevzeti odgovornosti, če paket ni podal zato, ker je reševanje težav.

Obvestilo

1. O subtilna napake: Ker naši copati so ročno izdelani, subtilna napake ne kakovosti problem.

2. O barvna razlika: morda malo barva razlika, ker bliskavice fotoaparata, osnove svetlobe, nastavitev monitorja in drugih dejavnikov.Tako barvo dejanski element, ki lahko rahlo razlikujejo od slike, hvala za vaše razumevanje.

3. O vonj: nekatere vrečke imajo lahko malo vonj, ker je nekaj novega-iz vrečke " vonj ne blow off dovolj časa pred pošiljanjem.Lahko rešili ta ga postavite v odprtem prostoru blow off vonj za nekaj časa.

Plačilo:

1. uporabljamo Alipay tu je, vse svetu plačilo orodja, ki so jih sprejele v DEPOZITNI sistem, na primer Visa, Western Union, Denar Booker, Kreditne Kartice, Qiwi Denarnice in Bančne Prenos itd.

2. prosimo konča plačilo v roku 3 dni po naročilo in če imate kakršne koli težave o plačilu, prosimo, obrnite na nas.

Dostava :

1. Paket bomo poslali v 3~5 dni, če naročilo nima plačilo/naslov/stranke/počitnice težave.

2. Smo ponavadi zagotavljajo brezplačno dostavo, ki jih na Kitajskem pošti ali Epacket, medtem pa lahko izbirajo tudi nekatere druge načine pošiljanja na voljo s popustom.

3. Vse dostava metode imajo številko za sledenje, in boste lahko spremljali vaše paket online.

[ * Prosimo, da nas kontaktirate, če imate, ne dobim v 40-60 dni, bomo zahtevo ladjar, da preverite in reševanje problemov v najkrajšem možnem času.]

Čas Dostave

1.DHL ponavadi traja 7-10 delovnih dni(ne vključuje praznik in vikend)

2.EMS ponavadi traja 7-15 delovnih dni(ne vključuje praznik in vikend)

3.Epacket ponavadi traja 10-30 delovnih dni(ne vključuje praznik in vikend)

4.Kitajska Post Registriranih Air Mail(ne vključuje praznik in vikend)

1) običajno 10-15 delovnih dni Azija

2) ponavadi 15-30 delovnih dneh Zahodu Euro, Oceanija in Mid-Vzhod

3) običajno 30-45 delovnih dneh, Južna Amerika in Afrika

O Davčnih

Ste izpostavljeni uvoženo davkov, po meri pristojbine, ki morda uvedene z lokalno meri office.Ne moremo, da vas obvestim zapadlosti takse, kot je različna od države in postavke.

Vračilo in vračilu

1.Če obstaja kakršen koli problem z da,prosimo, da stik z našo službo za prvi.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.

2.Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje,drugače bomo zavrne vračilo.

3.Kupec je odgovoren za vse stroške prišlo v proces, ki se vračajo.

Debelo

Če vam čevlji na debelo, vam bomo znižane cene glede na količino.Poleg tega, lahko objavljate naš izdelek slike in smo lahko zagotovi nevtralno paket (brez naše informacije), če pošljete neposredno strankam.

Povratne informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in pet zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve, kot spodbuda za nas.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in vam najboljše storitve za stranke.

Oznake: luksuzni oblikovalec torbici kl, torba znamke, torbice za ženske do leta 2020 oblikovalec razkošje, blagovne znamke luksuzni ženska, ročna torba ženske blagovne znamke luksuzni 2020, luksuzni daiper vrečko, siva, rdeča ženska torba, vrečko pogoltniti, mat žametno torbico, pas vrečko blagovne znamke izvod

Mnenja in ocene

Ocena