8 60A lifepo4 BMS PCM 8 24V lifepo4 baterije protection board bms pcm z izravnavo za lifepo4 baterijo celice pack

8 60A lifepo4 BMS PCM 8 24V lifepo4 baterije protection board bms pcm z izravnavo za lifepo4 baterijo celice pack

8 60A lifepo4 BMS PCM 8 24V lifepo4 baterije protection board bms pcm z izravnavo za lifepo4 baterijo celice pack

€18.99

Opis izdelka

  • stanje: Nova
  • Obratovalna Temperatura: -40-85
  • Paket: TQFP
  • Uporaba: lifepo4 celice battey
  • Napajalna Napetost: 28.8 V
  • Številka Modela: JT-8S6060LF103
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Izguba Moči: 50
  • Blagovna Znamka: RJXZS
  • Vrsta: Regulator Napetosti

To bms je za 8 lifepo4 baterije s funkcijo izravnave

1) Z bilanco

2) Z Bilanco/Signalne Kable;

3) Brez Temperaturno stikalo

4) BMS napolnite z razrešnico vrata je isto;

5) Odkrivanje vezja (over-odvajanje, nad-trenutne , in obremenitev kratek stik)

6) Dobrodošli OEM

1. Baterija skupščine obvestilo pred BMS namestitev:

Vsako celico, se mora ujemati tudi pred BM namestitev (notranja upornost Baterije razlike v 5 Milliohm, napetost v 0.03 V , zmogljivosti razlikujejo v 50 mAh).Lfepo4 celic, napetost med 2,6 V~3.5 Proti,Li-ion celice, napetost med 3~4V.

Če celice, ki so polno napolnjena,prosimo, odvajanje jih za standardne napetosti.Celice najprej vzporedno nato serije.

2. Povezava z navodili BMS žice:

(a) Priključite B - big kratko žico, da baterija splošno negativno koncu( Če je B-in Praznjenje vrata z multi-luknje, lahko uporabite eno veliko žice povezati eno luknjo ali več sredini žice povezati vsako luknjo.)

(b) Priključite signal/Bilance žice: odstranite bilance žice iz BMS pred skupščino.Start iz B1, prvi žico povežite na prvo celico pozitivno,drugi bilance B2 žice povezati z drugo celico pozitivno, B3 povezavo do tretjih celice pozitivne bilance spajkanje žic morajo biti v skladu z namenom B1,B2,B3....B8

(c) preverite, ali so vse žice pravilno, preden jo priklopite na priključek na BMS:uporabo multi meter na vsakega sosednjih niz napetosti ,če ne, BMS bodo spali.( Li-ion napetost manj nato 4V,Lifepo4 napetosti manj kot 3,5 V)

(d) Test baterije splošno negativne napetosti med baterija splošno pozitivna ali enaka skupni napetosti.

(e) Priključite bilance žic BMS(plug nizko bit do visokih bitnih), Povezovanje polnjenja /Praznjenja, veliko žic " P-" Povezovanje rdeča velika žica za baterije splošno pozitiven konec.Test opravljanje skupaj napetost znova.

1) upoštevajte, da vhodne in izhodne napetosti in obremenitev sedanje pogoje za power protection board, ne presega električnih parametrov dovoljene porabe energije;

2) posebna pozornost trenutne obremenitve ne more delati dolge ure med največje stalne obratnih in več-trenutna zaščita toka;

3) Pri povezovanju baterije ,morda ne izpraznite.V tem primeru povežite polnilnik, lahko vrnejo v normalne delovne razmere;

4) Čeprav je BMS vgrajeni elektrostatično zaščito vezja, ampak prosim, ne roke, dotik, ko BMS v delovnem stanju, tako da se prepreči poškodbe zaradi statične elektrike protection board.

Vse postavke, s številke za sledenje in bo odposlano v roku 3 delovnih dni z Letalom po prejemu plačila.Ko je plačilo nad naše pravilo je, da se bomo poslali paket za dražje dostava način, kot je E-pošta, NL pošti ali Singapur post itd.

Večina čas, ki ga boste prejeli, se vaše naročilo v 10-60 delovnih dneh po tem, ko smo prenos vaše paket, da agent ne moremo zagotoviti dostave v čas, če post office je vse nepričakovane zamude zaradi dopust, vreme, carinskih ali drugih razmere.Nekatere države, kot je Rusija, Brazilija, Čile ali nekaterih Evropskih državah lahko traja do 90 dni ali več za dostavo.

Če ste zaskrbljeni, na kakršen koli način, vas prosimo, da nas kontaktirate preko sporočilo o odhodu negativnih/nevtralna povratne informacije ali odpiranje spora.Mi bo prizadevajo za odpravljanje težav(pon. ali nadomestila manjkajoče postavka).

Carina je, obveznosti in odgovornosti državljanov v vaši državi, torej kupec bi moral biti odgovoren za morebitne davčne in po meri dajatve, ki nastanejo.Na splošno, zamude ali odpovedi dostava je včasih posledica politike različnih carin.

(1)Okvare: Mi bo v celoti nadomestil ali vam pošlje nove nadomestne po tem, ko smo preverjanje.

(2)Nezadovoljstvo: Prosimo, kontaktirajte v roku 7 dni, vam bo v celoti nadomestila po zaslužiti vaš vrnjeno blago.

(3)Manjkajoče dele/Q'ty: Prosimo, obrnite na nas v času, bomo redeliver ali delno nadomestilo izdal.

1. Kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas preko sporočila ali nam pišite.Bomo odgovori vaše sporočilo v roku 24 ur, razen počitniških.Če ne prejmete naš odgovor v 24 urah, prosimo, da objavite sporočilo znova, saj je včasih naše sporočilo sistem lahko blokira nekatere e-pošte.

2. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, vljudno prosim pustite nas pozitivne povratne informacije in da nam Podrobne ocene Prodajalca z vsemi "5 zvezd" v zelo območje

3. Naš cilj je zagotoviti najvišjo Raven Storitev za Stranke, svoje priznanje, ki bo spodbujalo nas močno in boljšim.Prizadevamo si, da so vse naše stranke zadovoljiti.

4. Bomo zelo cenim vaše POZITIVNE povratne informacije.Prosim, NE pusti negativne povratne informacije, brez prosi za pomoč.Hvala!

Oznake: 7s litij -, 4s lifepo4, ip yi, oranžna pi b, lifepo4, 4 celic, bms litijeve, kitajska jug, odbor lifepo4, bm, lifepo4 baterije

Mnenja in ocene

Ocena