RS-96 8-bitne Prenosne igralne Konzole 3,0 palca 1000 Klasične Retro Igre in Video Igre, 090F

RS-96 8-bitne Prenosne igralne Konzole 3,0 palca 1000 Klasične Retro Igre in Video Igre, 090F

RS-96 8-bitne Prenosne igralne Konzole 3,0 palca 1000 Klasične Retro Igre in Video Igre, 090F

€17.52

Opis izdelka

  • Blagovna Znamka: XINYUANSHUNTONG
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: NOBEN

Značilnosti:

OOTDTY

1000 Super Klasične Igre): igra konzola je nostalgičen spomin na edinstveno 1000 igre, igra se lahko igral brez ponavljanja, popeljal nazaj na zabavo otroštva.

Podpora, ki se Predvaja na TV: zaslonu igro lahko priključite na TELEVIZOR s kablom AV kabel, tako da boste lahko preprosto uživate v živahno in razburljivo športne igre na velikem zaslonu.

Prenosen in Enostaven za Prevoz: Kompakten in lahek, prenosne igralne konzole, mini telo, nosijo ga s seboj.Na poti na delo, prosti čas, je najboljša izbira za sproščujoče vzdušje.

Polnilna baterija: vgrajena 500mAh velike zmogljivosti litijevo baterijo je mogoče napolniti.Igralno konzolo lahko igrajo 5-6 ur vsakič, ko je v celoti napolnjena.Ko ste na poslovno potovanje, potovanje, kampiranje, vam ni treba skrbeti, da bi zmanjkalo energije.

Odlična darila za otroke&odraslih: angleški in Kitajski jezik, preprosta arkadna slog, enostavna za igranje.To je idealen spremljevalec, da vaše otroke, ki so v uporabi in imajo dober čas z igranjem.Uživajte svoje starši-otrok, časa in da bo zabava za vso družino.

Specifikacije:

Ime izdelka: Igralno konzolo

Material: Plastika

Barva: Bela, rdeča, rumena, modra, črna(neobvezno)

Zaslon: 3in

velikost:20x16.5 x 5.5 CM

Čas predvajanja: 5-6 ur

Package seznam:

1xGame konzole

1xUSB kabel za polnjenje

1xAV kabel

Oznake: retro igre, polje retro igra konzola, retro dekor, klobuk video igre, bitboy, NINTENDO STIKALO, duh stick, igra ročni igralec, bluetooth wii, consol igre

Mnenja in ocene

Ocena