12 sklopov/veliko, 20 mm Black Metal Kavbojke Gumb Nevarnost Skull Glave Kavbojke Nosijo Jeansa

12 sklopov/veliko, 20 mm Black Metal Kavbojke Gumb Nevarnost Skull Glave Kavbojke Nosijo Jeansa

12 sklopov/veliko, 20 mm Black Metal Kavbojke Gumb Nevarnost Skull Glave Kavbojke Nosijo Jeansa

€4.45

Opis izdelka

  • Vrsta Izdelka: Gumbi
  • Dekoracijo: NOBEN
  • Kovina Tip: cinkove Zlitine
  • Oblika: KROG
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Slog: flatback
  • Material: Kovine
  • Številka Modela: YDL-J011
  • Tehnika: Prevleka
  • Gumb Vrsta: V Kombinaciji Gumb

20 mm Nevarnost Skull Glave, Kosti Znamke Kovinski Gumbi Kavbojke

Model#: YDL-J011

Material: cinkove zlitine

Velikost: 20 mm dia.

Konverzije : 1 inch = 25.4 mm oziroma 1 mm = 0.0393 palčni

Barva: mat črna

Package: 12pcs/veliko v PP vrečka

Opombe:

Če želite prilagoditi svoje lastne gumbe, dobrodošli, da nas kontaktirate za kakršne koli posebne zahteve!

Slike Podrobnosti:

Pošiljko Politika · Vse naše elemente, bo odpremljeno na kupca naslov, ki ponujajo za kupce, zato prosimo, da potrdite svoj naslov pred plačilom.Tudi kupci, ki bodo odgovorni za vse Carine ali dodatne stroške. · Takoj, ko se plačilo naročila(s), običajno bomo poslali vaše spremnica(s) v roku 48 ur! · FREE SHIPPING prek China Post Air Mail za večino držav, to ponavadi traja približno 15-55 dni za dobavo.Točno dostave dni se spreminja iz različnih držav.Lahko pustite sporočilo, ki nam za zadnje stanje pošiljke! · Če želite izbrati express dostava(5-7 delovnih dni za dostavo), vas prosimo, da nas kontaktirate, preden se vaše plačilo, bomo izračun dodatno nadgradnjo pristojbina za ekspresna dostava za vas.

Politika vračanja, Če so kakršne koli težave se pojavijo,nas kontaktirajte v roku 2 dni po prejemu izdelka(ov), bomo poskušali najbolje, da bi prišli do rešitev, ki je zadovoljiva za vas!Če je na izdelku (- ih) ima kakovost vprašanje, ali je bila poškodovana, medtem ko dostava ali imaš napačen izdelek, itd., vam bomo lahko poslali novi izdelek (- e) ali se vam popust ali povrne ves denar, ki za vas!Povratne informacije

Vaše zadovoljstvo je naš nadaljuje, ne le ponujajo vrhunsko kakovost izdelka(ov), ampak tudi najboljšo storitev po prodaji, smo gurantee, da vam ponujajo čudovit on-line nakupovanje izkušnje.

1. Prosim, pustite nas Pozitivne Povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom(s )in storitev!Prosimo, ne oklevajte, da delež naših izdelkov z drugimi strankami!

2. Če izpolnjujete vse težave v posel, prosim, obrnite na nas svobodno!

3. Prosimo vas, da nas kontaktirate, preden ga pustite nam Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije, kot iskrenega in odgovornega prodajalec, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem!

Oznake: gumb za krpo, dekor lobanje, arizona diamondbacks tshirt, zlata lobanje, big black jean jakna, sleeveles jeans jakna, steyr, vejice venec, dno kovin, mini degustator

Mnenja in ocene

Ocena