4 V 1 USB Polnjenje Dock Postajo za Polnilnik Stojalo Držalo za Nintend Stikalo NS Veselje-Con Krmilnik LED Tip-C Polnilnik

4 V 1 USB Polnjenje Dock Postajo za Polnilnik Stojalo Držalo za Nintend Stikalo NS Veselje-Con Krmilnik LED Tip-C Polnilnik

4 V 1 USB Polnjenje Dock Postajo za Polnilnik Stojalo Držalo za Nintend Stikalo NS Veselje-Con Krmilnik LED Tip-C Polnilnik

€11.40

Opis izdelka

  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo
  • Blagovna Znamka: Upingzi
  • Specifikacija: US
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO

Opis izdelka

Ta izdelek je namenski polnilnik za Nintendo Stikalo Veselje-con

Lahko priključite in napolnite štiri Veselje-Con krmilniki ob istem času.To traja približno 3 ure za hitro polnjenje.Z indikator LED lučka, rdeča lučka med polnjenjem sveti zeleno, ko je polnjenje končano, lahko jasno vedeti, stanje polnjenja.

Tam je non-slip pad tako, da je ročaj se lahko fixedly zaračuna.Uporabiti ga je mogoče varno, in ima funkcije, kot so prevelik tok, prenapetosti, obremenjenost in kratkostična zaščita.Ko je polnjenje zaključeno, moč samodejno izklopi in lučka sveti zeleno.Ker je moč porabe v stanju pripravljenosti je majhna, se je varčevanja z energijo polnjenje okolje.Uporabite ga lahko varno odstranite.

1. Varno in hitro Veselje-Con polnilno postajo: Sprejme inteligentni mikro tehnologije in podporo za najnovejše Stikalo Veselje-con edition, kot je potrebno.Samodejno prekine polnjenje, ko je polna.Lahko zaračuna 1 4 stikala hkrati z uporabo 2.8 FT Tip-C kabel, to traja približno 3 ure.

2. Enostavno upravljanje: drsna in plug and play.Veselje-Cons lahko polnite, ko je priključen v pro krmilnik, telefon, RAČUNALNIK ali katera koli vrata USB.

3. Z LED-lučka: Obstajajo štiri pregledne LED svetilke, ki pomagajo prepoznati stanje polnjenja naprave.Lučka za samosprožilec sveti rdeče, ko je polnjenje in sveti zeleno, ko je polnjenje zaključeno.

4. Lahki & Prenosni Stikalo Krmilnika Polnilnik: iz visoko kakovostnega materiala (akril + ABS), lahek, prenosen, robusten in vzdržljiv, eleganten in kompakten.To je priročno za izvajanje ker to prihrani prostor.Ker je moč porabe v stanju pripravljenosti je majhna, je varčevanje z energijo, okolju.Pozdravljeni, Dragi prijatelji, smo imeli veliko igro, dodatki, dodatki za Nintendo, in stikalo dodatki v naši trgovini.Ti so skupaj v različnih in poceni.Dobrodošli v naši trgovini kupiti izdelke, ki jih potrebujete podjetje se nahaja v Huaqiangbei Trgu, Shenzhen, Kitajska (največji svetovni 3C elektronsko trgovanje trga) ,da je naše podjetje ponuja one-stop nakup in naročanje storitev, kar pomeni, da smo lahko služijo strankam za nakup vseh izdelkov, ki jih potrebujejo imate izdelek potrebuje, lahko slike pošiljate v stik s službo, ne samo, da blago, ki v tej trgovini, lahko posvetuje storitev za stranke, mi vam bo s cenami in hitrejši hitrost dostave izdelkov so vsa na zalogi.Prosimo, da in smo jo ladja, hitro, Če imate kakršne koli zahteve, lahko zaprosi za zasebno pismo!

Oznake: dock nintendo stikalo, n stikalo dock, stojalo usb, dock stikalo, nameravajo stikalo, c stojalo fotografija, veselje con nintendo stikalo, dock postajo stikalo, stadioni krmilnik stojalo, igre nintendo stikalo

Mnenja in ocene

Ocena