Gibanja SensingTV Igralno Konzolo Somatski TV, Igralno Konzolo VR Igralno Konzolo Šport Motion TV Video Igra Konzola

Gibanja SensingTV Igralno Konzolo Somatski TV, Igralno Konzolo VR Igralno Konzolo Šport Motion TV Video Igra Konzola

Gibanja SensingTV Igralno Konzolo Somatski TV, Igralno Konzolo VR Igralno Konzolo Šport Motion TV Video Igra Konzola

€23.52

Opis izdelka

  • Blagovna Znamka: GRITZEST
  • Paket: No

Opomba: ne Bomo poslali paket polje, ker je težka in shipping stroški so višji.Če boste potrebovali paket polje, prosimo, obrnite na nas in plačati dodatne 4 dolarjev za to.Paket polje je kot naslednjo fotografijo.

Otrok somatosensory igra "hvaležnost je nov video igre.Tako dolgo, kot z video kabel TV vse skupaj, pa lahko igralci za interakcijo skupaj navidezna resničnost, video igre, igralec v TV porabo energije, da bi otrok neomejeno zabavo.Ta igra uporablja otroka, za interakcijo z državo, ki je prvi bionic oči žaba tehnologije, neposreden zajem človeškega gibanja, brez daljinskega nadzora in drugimi dodatki, vendar pa se lahko zanašajo na človeško telo gibanja za nadzor nad igro.bo nadaljnje izvajanje roke, noge, kot tudi velik del gibanja telesa, bolj v skladu s potrebami otrok, fizični razvoj, delo, pisanje utrujen, gibanja za odprto igro, lahko takoj vstal.Preprost, enostaven za uporabo, ni potrebe za nakup vsa programska oprema in pribor odstavka 60 Igranje interaktivnih iger.

Stroj sestavlja skupno 60 igre, tako da boste morali igrati, da igrajo vsak dan, ne da bi naveličal.Priporočamo, da več izmed najbolj priljubljenih fantje in dekleta Oddelek razreda.

Igre za fante

Telo delež rdeče polje humanoid projekcija prekrivajo, aperkat, aperkat navzdol, levo kljuko, desno aperkat.K.O.Oh, JA !!

Na desni strani se nahaja v položaju, ki ustreza moder okvir za sliko.Levi, desni strani, okrog ovir, povečanje konjskih moči, Brezplačno! ! !

Žogo je prišla!Kako to storiti, kako to storiti, kako to storiti.Ne skrbite, dal roko v krožni diagram položaj, ki čaka na žogo, da doseže swing.Oh, JA !!

homer, zmagoviti!

Postavite svojo roko v sliki dve modri krog je, predstavljajo, čaka majhna siva poreklo dosegli primerno mesto, modra cast.JA !!

tri točke strel!To je moj dom

Slika na desni strani ustreza avto ročaj motiko.Levo, desno.Izogibajte se ovire, pospeši naprej.OH, JA.SEM NE.1

Igre za gilrs

Muhe, ki jedo moj torto, dobro grdo, kako to storiti.Ko vidite sliko muhe, ki se pojavi, mahanje z rokami, da sestrelili muhe.Hranite okusno torto

Sledite moji levi strani, ki bo pospešil napredek.Dlani postavite na sliki rumena pikčasta polja okoli naprej in nazaj, da se premaknete naprej.pridite na

Ko je zelenjava pojavil mahanje z rokami na sliko navzdol za rezanje zelenjave lusk Uspeh!Se spomnite, ko ste morali prepoznati strupenih snovi ne more zmanjšati hit, ki sicer igra več

Gophers glavo, redkev, neumno vam ne bi mogel povedati.To ni mogoče, oh, ko Gophers glavo, da vidite sliko, ki se prikaže, močno udari, ko ne morete videti, korenček glavo, ko hit.

Prinesite malo prijateljev, smo šli rafting.oh, pred velik kamen, les, celuloza, kodranje proč.Rafting res zabavno

Popolno 60 igre otroci naj se obrnejo celo poletje visoko

Igra seznam za del igre

Izdelek načrte in navodila

Kako deluje

1. Premikanje vaš levi ali desni strani izberite zabava kategorijo

2.Premikanje vaš levi ali desni strani, da izberete igro

3.Ko končate z izbiro vam igra, dal svojo desno roko, da "OK" za vstop v igro

Nastavite vaš prostor za igro

Prilagodite nastavitve za igre, tako da izdelki, ki so v najboljšem stanju

1. Kraj najboljše igre na TV-zaslonu, da v ospredje ravno mizo.

2. Naredite svoj obraz, da ne gimnastika vmesnik zaslona, in prostor za vaš izdelek za čiščenje med fotografski objektiv, ne dovolite, da karkoli ustavi med vami in fotografski objektiv.

3. najbolje je 1-2 m razdalje med vami in igro, ki ste jo bolje stojijo na sprednji strani izdelka.

4. Pred začetkom igre, sledite navodilom, če želite prilagoditi vašo lokacijo razdalje, da se doseže najboljši gaming učinkov.

5. igre, najbolje, da ne pustite vaš zadaj ali ob premikajočih se predmetov.

Igralec položaj

Če ste igral dvojno igro, ena igra, drugo osebo, ki stoji zunaj regije.Če uporabljate manjši TV, je priporočeno razdaljo, ki jo stati malo daleč.Če je vaš TV je relativno veliko, vam priporočamo stojalo malo oddaljenost closer.TV zaslon, bo učinek boljši.

Prilagodite svoj položaj v sredini slike zaslona v igri.Po možnosti glavo v sredini zaslona, in vaš celoten zgornji del telesa, slika je prikazana na zaslonu.

pomembna opomba

1 avtomat zahteva svetlobo občutljiv za slike vnos vaše gibanje, zato je intenzivnost svetlobe v sobi je zelo pomembno, soba luči morajo biti osvetljen.To ne bo delovala pravilno v slabih svetlobnih pogojih in temnih prostorih.

2. Če prostor, ki je preveč temna, ali je preveč windows na zadnji igralec, bo igralec vpliva na igro po vsebini delovanja rezultate.Kot najboljšo pojasnjevalno diagram, ki kaže, igralec od spredaj ali od stopala na zagotavljanje zgoraj svetlobe.Svetlobo v eno smer ali preveč neenakomerno luč lahko vpliva na vašo igro.

Oznake: video konzolo x, 620 v 1, nadzor ps5, družabne igre, igra ps4, palčko ps3, vezi nintendo, soundbar, igra stick ios, consol igre

Mnenja in ocene

Ocena