Igra FIFA 13 (PS Vita), ki se uporabljajo

Igra FIFA 13 (PS Vita), ki se uporabljajo

Igra FIFA 13 (PS Vita), ki se uporabljajo

€5.12

Opis izdelka

  • Blagovna Znamka: NOBEN

Zdaj Igrate lahko za svoje najljubše ekipe na vse Čas in kjerkoli s prenosnimi Različica FIFA 13 .Projekt vključuje Posodobljeno ekipe z roster 2013-2014 in tudi z ustreznimi obrazci Klubi.Razvijalci se naučili.Iz PlayStation Vita konzolo, tako da boste lahko Uživajte v virtualnih nogomet na Pojdi na meji konzole zmogljivosti.Nogomet Na daljavo, razširjene roke

Če Ne boste zamudili vse TV-postaje.Nogometne tekme s slavnimi Klubi in bi radi, da vodnik sami Ukrepi nogometašev na terenu, nato FIFA 13 bo parfum za vas.Udobje Različice za sistem PS Vita je sestavljen v svoje prenosljivosti -Igrate lahko hitro se ujemajo z Cesta na delo, na sprehod ali v Čas Potovanja.

Značilnosti: Igra :

Različne Načini igre .Prenosni različici FIFA 13 bo dal ljubitelje najbolj priljubljenih Šport na svetu priložnost, da poskusite Njenih sil v eno izmed več vrst, Za svojo izbiro.Ustvarite svoj turnir, pojdite Pot navzgor po karierni lestvici, igra Razstava tekmo, ali pa obiščite Omrežje bitke v eni od vrste igre, Na voljo, da izberejo.

Edinstven PS Vita zmogljivosti v primeru .Nadzor Nogometaši se lahko z zaslonom na dotik.Ukrepi, kot so hit vrata in Mimo je mogoče storiti z Zaslon na dotik konzole-priročno Alternativa za tiste, ki raje Intuitivne kontrole.

Gladko Igre .V "FIFA 13" razvijalci Prinesel bilance tekmo do popolnosti.Nogometaši premakniti v polje, v več Pospešeni tempo, v primerjavi s preteklostjo Različice.Boste še posebej ga čutijo ob Pod nadzorom takih igralcev, kot je Ronaldo in Walcott.AI je bil tudi Izboljšalo, in svoje nasprotnike Bolj jasno in usklajeno.

Graditi Svojo kariero .Srce igra Kariera mode.V njej boste morali vzeti To je vloga nogometni igralec.Skrbeti za vzpone in padce, od sezone Na sezono, učenje, veselje zmage in Z grenkobo poraza v najbogatejših na Čustva športna igra na svetu.

Oznake: sd ps vita slim, modra ps vita slim, primeru ps vita, igra ps vita, 4 ps, 3 ps, sd2vita, titana jezika, psvita, škatle ps vita igre

Mnenja in ocene

Ocena