CO2 Inteligentni merilnik Temperature in Vlažnosti Večnamensko Orodje za Odkrivanje Kakovosti Zraka, Prenosni Monitor Testiranje Instrumenta

CO2 Inteligentni merilnik Temperature in Vlažnosti Večnamensko Orodje za Odkrivanje Kakovosti Zraka, Prenosni Monitor Testiranje Instrumenta

CO2 Inteligentni merilnik Temperature in Vlažnosti Večnamensko Orodje za Odkrivanje Kakovosti Zraka, Prenosni Monitor Testiranje Instrumenta

€43.60

Opis izdelka

  • Vrsta Plina: co2
  • DIY Dobave: Barve & Okrasitev
  • Razpon Merjenja: 400-5000PPM
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Z LCD Zaslonu, Ali Ne: Da,
  • Je Pametno Napravo: No
  • Certificiranje: NOBEN
  • Blagovna Znamka: ARTBULL

CO2 detektor navodila za uporabo

pravijo, da je izdelek uvod Po odprtju embalaže, prosimo, potrdite, ali je kakovost zraka detektor je v dobrem stanju in oprema so skupaj.

1, co2 detektor (črni in beli barvi po izbiri)

2, priročnik

3, USB, napajalni kabel

√Obstaja zaščitni film o izdelku zaslon

√Ni treba umeriti po zagonu, dela samodejno, in odkrivanje

√Nekateri modeli senzorji delo občasno in ne vplivajo na sam izdelek

√Modeli so temperatura in vlažnost zraka, senzorji,

prosimo, potrdite, navodila ob nakupu

1. Dolgo pritisnite desno "O" tipko za 3 sekunde tipka za Vklop/izklop; ko čaka nekaj sekund, trenutni kakovosti zraka parametrov, ki bodo prikazani.

2. CO2 detektor; prikazuje trenutno CO2 podatkov, kot tudi temperatura in vlažnost podatkov.Glede na količino CO2 vsebino, barvni krog, ki bo spremenila.

3. Dolgo pritisnite "NA ključ", na desni za 3 sekunde za vklop/izklop, preprost postopek, Dolg pritisk za 3 sekunde, da vklopite in izklopite stroj.

4. USB priklop 5V napajanje za polnjenje, ikona baterije pa utripa v polni države, to preneha utripati, ko je polna, če je na zaslonu celoti, ampak še vedno utripa, to pomeni, da se polnjenje ni nasičenih, prosim, počakajte za trenutek.

Izdelek parametrov

parametri

Co2 obseg zaznavanja

CO2 odkrivanje občutljivost

temperaturno merilno območje

natančnost merjenja temperature

vlažnost razpon merjenja

vlažnost natančnost merjenja

način polnjenja

baterija

mrtve teže

400-5000PPM,

1PPM,

-10-77℃,

±1℃,

0%~99%RH,

±2%RH,

DC5V500mA micro USB vmesnik,

vgrajena litij akumulatorjem 1200mAH,

približno 150 g

Opozorilo:

Prosimo, bodite pozorni na naslednje pogoje pred uporabo zraku, detektor:

1. Vgrajena litijeva baterija, prosimo, izberite standard DC-5V napajanje.

2. Ko ga uporabljate, ne prekrivajte zračnih vstopnih in izstopnih da bi se izognili numerične odklon.

3. V okolju s slabo kakovostjo zraka in veliko prahu, prosimo, da ne uporabljate pogosto, da bi podaljšali njegovo življenjsko dobo.Ne uporabljajte te opreme na mestih z visoko temperaturo, visoko vlažnost/umazano ali v bližini močnih magnetnih polj, da bi se izognili netočne valuesor vzrok notranja elektronska naprave, ki je v okvari.

4. Prosimo, uporabite to opreme v temperaturnem območju od -10℃~45℃, in store, oprema in dodatki v temperaturnem območju od -20℃~55℃.Ko se temperatura je prenizka ali previsoka, to lahko povzroči okvare opreme.

5. Prosimo, da se prepreči izpostavljenost soncu/dežjem ali vlago opreme in pribor, sicer lahko povzroči motnje ali tveganja zaslon/baterije/ohišje/vezja.

6. Ne uporabljajte ostrih predmetov, kot so zatiči, ki jih dajo v zrak/vtičnice ali polnjenje votlino, da bi se izognili poškodbam na napravi.Co2 obseg zaznavanja CO2 občutljivost za zaznavanje temperature merilno območje temperature natančnost merjenja vlažnosti razpon merjenja vlažnosti natančnost merjenja način polnjenja baterije mrtva teža 400-5000PPM 1PPM -10-77°C±1°C 0%~99%RH±2%RH DC5V500mA vgrajeno micro USB vmesnik za Litijeve baterije 1200mAH približno 150 g

Oznake: co2 senzor, instrument glasba, detektor kakovosti zraka co2, ogljika motor, bme680 senzor, prenosni merjenje co2, kakovost zraka merilnik zunanje, spremlja kakovost zraka, akvarij co2, merilnik ozona

Mnenja in ocene

Ocena