Visoka kakovost TDS Vode Electrolyzer test / elektrolizo vode orodja 110V-250V visoko Natančnost TDS Kakovosti Vode za Analizo Meter

Visoka kakovost TDS Vode Electrolyzer test / elektrolizo vode orodja 110V-250V visoko Natančnost TDS Kakovosti Vode za Analizo Meter

Visoka kakovost TDS Vode Electrolyzer test / elektrolizo vode orodja 110V-250V visoko Natančnost TDS Kakovosti Vode za Analizo Meter

€3.93

Opis izdelka

  • Funkcija 2: Merilni Instrument
  • Številka Modela: kakovost analyzer
  • Funkcija 6: gospodinjski detektor
  • Funkcija 7: Voda Electrolyzer test
  • Z Osvetlitvijo Ali Ne: No
  • Funkcija 3: Kakovost Vode Monitor Tester
  • Blagovna Znamka: aneng
  • Funkcija 1: kakovost vode za analizo meter
  • Vrsta Prikaza: Digitalno
  • Funkcija 5: Multi-parameter Kakovosti Vode Monitor
  • Funkcija 9: PH Meter
  • Funkcija 8: Tester kakovost vode

Novo 220V NAS Plug Vode Electrolyzer Visoko Natančnost TDS Kakovosti Vode za Analizo TDS Meter Kakovosti Vode Detektor Instrument Test

Opis izdelka: instrument je sestavljen iz elektrolitskega palico s pozitivne in negativne elektrode (ena je kovinska palica in drugih je aluminijasto palico), dve elektrodi predstavil kot električna polja.Po elektrolizo, pozitivno Fe3+ ioni se raztopi pod vplivom električnega toka.Jih bo kombinirati z negativnimi OH - ionov v vodi na obrazcu Fe (OH) 3 delcev, ki so netopne v vodi.Ti delci so močno koagulacije in adsorpcijo dejavnost koloidni delci v vodi, in tako tvorijo proces adsorpcije in koagulacije organskih ali anorganskih snovi v vodi.

Hkrati, zaradi delovanja električnega toka, prvotno raztopljenih kovinskih delcev, kot so mangan, kalij, kobalt in tako naprej, se zmanjšajo ven in postopoma združiti v obliki kovinskih skupkov, ki izhajajo v barvno ločevanje različnih kovinskih ionov.

Po elektrolizo, različnih barv vode kažejo različne nečistoče v vodi.

Vode, naprave za elektrolizo aparate:

Rumena: raztopljenih kislin, silicijev spojin, organskih mineralov, molibden, silicij, fluorid in druge organske zadevah.

Zelena: arzen, živo srebro, svinec, baker in natrija.

Modra: bakterije, virusi, rakotvorne snovi, organophosphorus, itd. (gnojila, detergenti in pesticidi)

Rdeča: likalnik, rje in bakterij,

Bela: svinec, cink, živo srebro, anorganske soli, smog.

Črno: težke kovine (cink, svinec, baker, krom, mangan, kadmij)

Informacije O Izdelku:

Material: ABS+ aluminij železo

Velikost(Cca.): dolžina telesa: 10.7*9.7*2.6 cm/4.21*3.82*1.02 v, napajalni kabel dolžina: 80 cm/31.50 v, železo bar dolžina: 7cm/2.8 cm(2.76*1.10)

Merilno območje: od 50 do 200 mg/L.

Nazivna napetost: 220V/50Hz

Uporaba: gospodinjstva s pitno vodo, vodo, čistilec za odkrivanje.

Uporaba metode:

1.Pripravite se za test vode-traja dve beli očala z zmogljivostjo 100-150 ml, eno za vodne pipe, drugi za RO vode, in jih postaviti na mizo.

2. Pripravite se za pregled, - dal electrolyzer na steklo in plug na 220 voltov napetosti.

3. Test - start test za vklop gumb na elektrolitsko celico, da je NA (odprtem) položaju.Običajni pregled času 30 sekund.Na koncu, stikalo za vklop stikalo za IZKLOP (off), in končno vzeti electrolyzer.

Seznam vsebine:

1* electrolyzer telo

2* aluminijasto palico

2* železno palico

Opozorilo:

1. Po napajanje vključen, roke naj ne bo potekala na elektroda; prsti naj ne bo dal v test vode; otroci ne bi smeli dovoliti, da se igrajo s elektrolitov.

2. Suho krpo, ki se uporablja za suho elektrod po electrolyser se uporablja, in vode na železno palico je obrisati z predenje krpo in vodijo pravilno.

Oznake: corinavirus test, td, 42mm kronske žage, es tester, ketosis meter, merilnik slanosti az, mestno multimet, ph, baterija xiaomi tds, brezplačno tds meter

Mnenja in ocene

Ocena